Mijn persoonlijke werkwijze
Een kind werkt tijdens het coachtraject aan zijn persoonlijke ontwikkeling. Ik werk door middel van bekrachtigend coachen. Dit is uitgaan van de kwaliteiten en talenten van het kind. Wanneer een kind deze weet van zichzelf en kan gebruiken komt een kind op de goede weg om zelf problemen op te lossen. Op deze manier kan gedragsverandering plaatsvinden.

Tijdens het werken met een kind en ouder(s) heb ik een rustige, open en doelgerichte aanpak. Kinderen voelen zich snel vertrouwd en op hun gemak bij mij. Door mijn vriendelijke en rustige uitstraling worden ze uitgenodigd zichzelf te laten zien. Als kinderen voldoende zelfkennis hebben komen ze steeds een stap verder in hun ontwikkeling en groeit hun zelfvertrouwen.

Het coachen tijdens de sessies gaat op een speelse manier d.m.v. gesprekstechnieken, creatieve werkvormen en praktische materialen. Het kind heeft dan een uur lang de onverdeelde aandacht en komt steeds een stap verder in zijn proces. Mijn werkwijze is op deze manier doelgericht en opbouwend. Ik laat het kind groeien in het vertrouwen om zichzelf op eigen kracht verder te ontwikkelen. Neem een kijkje in de praktijkruimte.

Opvoedvraagstukken is een thema dat ik heel interessant vind en waar ik affiniteit mee heb. Wil je meer informatie en/of advies over opvoeden, vraag naar de mogelijkheden.